KARBONADER

5000 GRM

Norske råvarer. Prisgunstig produkt. Egner seg godt til middag og koldtbord.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2538
EPD-nummer: 1118074
GTIN: 07058044253800

PRODUSENT: GRILSTAD AS

VAREMERKE: GRILSTAD

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

258 produkter i databasen

Ingredienser

Kjøtt av storfe og svin (48%), vann, salt , løk, laktose, blodprotein svin, skummetmelkpulver, svineprotein, antioksidant (E331), kjøttsmak storfe, maltodekstrin, krydder med sellerisalt, aromaekstrakt(selleri), dekstrose, tapioka, kostfiber, smaksforsterker (E621), hvetefiber glutenfritt, svineprotein, HVP(raps, mais).

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Red circle
Ja
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 863 kJ/ 207 kcal
Fett 12,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 4,00 g
- Enumettede fettsyrer 4,00 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 0,50 g
Karbohydrat 8,00 g
hvorav
- Sukkerarter 2,00 g
Protein 14,00 g
Salt 1,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 2538
EPD-nummer 1118074
GTIN 07058044253800
GTIN2 07058045253809
GTIN3 07058045253809
Opprettet dato 12.11.2015
Oppdatert dato 09.11.2017

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 120 dager
Lagringsgrad