KARBONADER

5000 GRM

Smaksrike og gode karbonader laget av norske råvarer. 9 grams kaker. Gode til både middag og på brødskiven. Fint også til koldtbord.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 3427
EPD-nummer: 4281028
GTIN: 97058040342709

PRODUSENT: GRILSTAD AS

VAREMERKE: GRILSTAD

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

258 produkter i databasen

Ingredienser

Kjøtt av storfe (60 %), vann, stivelse(potet), salt, fiber(sukkerrot), hvitløk, løk, antioksidant (E331, E306), stivelse, pepper, krydderekstrakt(cayenne, løk, pepper), stabilisator (E551), okseprotein. Stekt i melange margarin (soya, melk (melkeprotein, laktose)).

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 891 kJ/ 213 kcal
Fett 12,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 5,00 g
- Enumettede fettsyrer 5,00 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 0,50 g
Karbohydrat 13,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,60 g
Protein 13,00 g
Salt 1,60 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 3427
EPD-nummer 4281028
GTIN 97058040342709
GTIN2 97058041342708
GTIN3 97058041342708
Opprettet dato 12.11.2015
Oppdatert dato 14.09.2017

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad