KOKT SKINKE SKIVET 500G
500 GRM
Kvalitetsskinke av norsk svinekjøtt. Klassikeren på ethvert frokostbord. Nøkkelhullsmerket og saltredusert.
Varenummer: 3321 | EPD-nummer: 4225199 | GTIN: 07058040332103
Varenummer: 3321
EPD-nummer: 4225199
GTIN: 07058040332103
PRODUSENT: GRILSTAD AS
VAREMERKE: GRILSTAD
268 produkter i databasen
Ingredienser
INGREDIENSER: Sammensatte stykker av svinekjøtt (84%),vann, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250, Kaliumacetat E261,Kaliumlaktat E326), vegetabilsk fiber, stabilisator (Difosfat E450, TrifosfatE451), druesukker (mais), antioksidant (Natriumaskorbat E301)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 527 kJ/ 126 kcal |
Fett | 5,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,90 g |
- Enumettede fettsyrer | 2,40 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 0,70 g |
Karbohydrat | 0,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 18,00 g |
Salt | 1,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 3321 |
EPD-nummer | 4225199 |
GTIN | 07058040332103 |
GTIN2 | 17058040332100 |
GTIN3 | 27058040332107 |
Opprettet dato | 12.11.2015 |
Oppdatert dato | 20.12.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 42 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 14 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |