LAM BOG SALT U/BEN

Salt bog uten ben. Brukes i gryter, supper eller stekes hel. Laget av norsk råvare.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2137
EPD-nummer: 316232
GTIN: 97058045213707

PRODUSENT: GRILSTAD AS

VAREMERKE: GRILSTAD

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

268 produkter i databasen

Ingredienser

lIngredienser: Lam bog (87%), vann, salt, konserveringsmiddel (natriumnitritt E250), stabilisator(difosfat E450, trifosfat E451, polyfosfat E452),antioksidant (natriumascorbat E301)

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 681 kJ/ 163 kcal
Fett 11,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 5,00 g
- Enumettede fettsyrer 3,90 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 0,70 g
Karbohydrat 0,50 g
hvorav
- Sukkerarter 0,50 g
Protein 16,00 g
Salt 2,70 g
Natrium 1,06 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 2137
EPD-nummer 316232
GTIN 97058045213707
GTIN2 97058046213706
GTIN3 97058046213706
Opprettet dato 12.11.2015
Oppdatert dato 20.12.2023

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt