LAM BOG SALT SKIVER
5000 GRM
Lettsaltet lammebog. Delt i fine skiver. Godt til supper, gryter, eller alene med godt tilbehør. Norsk råvare.
Varenummer: 2138 | EPD-nummer: 529198 | GTIN: 97058045213806
Varenummer: 2138
EPD-nummer: 529198
GTIN: 97058045213806
PRODUSENT: GRILSTAD AS
VAREMERKE: GRILSTAD
302 produkter i databasen
Ingredienser
lam bog(81,4%),vann,kons.middel E250, salt, stabilisatorer(E450,E451),dekstrose(mais), antioksidant E301
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 639 kJ/ 153 kcal |
| Fett | 10,20 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 4,50 g |
| - Enumettede fettsyrer | 3,60 g |
| hvorav | |
| - Flerumettede fettsyrer | 0,60 g |
| Karbohydrat | 0,20 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 15,00 g |
| Salt | 3,30 g |
| Natrium | 1,30 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 2138 |
| EPD-nummer | 529198 |
| GTIN | 97058045213806 |
| GTIN2 | 97058046213805 |
| GTIN3 | 97058046213805 |
| Opprettet dato | 12.11.2015 |
| Oppdatert dato | 29.09.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -18 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 240 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















