LAM STEK U/BEN SURRET
5000 GRM
Surret stek av hele låret . Krydres og stekes. Norsk råvare.
Varenummer: 3458 | EPD-nummer: 4356218 | GTIN: 97058040345809
Varenummer: 3458
EPD-nummer: 4356218
GTIN: 97058040345809
PRODUSENT: GRILSTAD AS
VAREMERKE: GRILSTAD
269 produkter i databasen
Ingredienser
benfri lammesteik av lammelår
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 676 kJ/ 162 kcal |
Fett | 9,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,10 g |
- Enumettede fettsyrer | 3,30 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 19,50 g |
Salt | 0,20 g |
Natrium | 0,06 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 3458 |
EPD-nummer | 4356218 |
GTIN | 97058040345809 |
GTIN2 | 97058041345808 |
GTIN3 | 97058041345808 |
Opprettet dato | 12.11.2015 |
Oppdatert dato | 01.06.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |