Nøkkelhullsmerking

LAM STEK

2000 GRM

Langtidsstekt, urtemarinert og mør lammestek med rund og balansert smak. Hel med sjy, trenger bare oppvarming. Norsk råvare.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 3342
EPD-nummer: 4235925
GTIN: 02004334200004

PRODUSENT: GRILSTAD AS

VAREMERKE: GRILSTAD

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

258 produkter i databasen

Ingredienser

Lammekjøtt (90%), vann, salt, konserveringsmiddel (Kaliumlaktat E326, Kaliumacetat E261), antioksidant (Natriumcitrat E331), fortykningsmiddel (Karragenan E407), druesukker, krydder, glukosesirup, gjærekstrakt, aroma

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 630 kJ/ 151 kcal
Fett 8,40 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,60 g
- Enumettede fettsyrer 2,90 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 0,50 g
Karbohydrat 1,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,30 g
Protein 17,70 g
Salt 1,50 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 3342
EPD-nummer 4235925
GTIN 02004334200004
GTIN2 97058040334209
GTIN3 97058041334208
Opprettet dato 12.11.2015
Oppdatert dato 30.01.2018

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 75 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 30 dager
Lagringsgrad