LAMMEPØLSE MED URTER ca 85G

5000 GRM

Grov krydderpølse av kun fårekjøtt! Saftig og god med passende krydder og hvitløk. Egner seg både til grilling og steking.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 3474
EPD-nummer: 4468047
GTIN: 97058040347407

PRODUSENT: GRILSTAD AS

VAREMERKE: GRILSTAD

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

258 produkter i databasen

Ingredienser

INGREDIENSER: Fårekjøtt (81%), vann, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250, Kaliumacetat E261, Kaliumlaktat E326), stabilisator (Difosfat E450, Trifosfat E451), storfeprotein, antioksidant (Natriumaskorbat E301, Tokoferol E306), druesukker (mais), hvitløk, tomat, krydder, røkaroma. Importert naturtarm av får.

Må varmebehandles før konsum.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 012 kJ/ 242 kcal
Fett 20,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 8,90 g
- Enumettede fettsyrer 7,10 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 1,10 g
Karbohydrat 1,60 g
hvorav
- Sukkerarter 0,80 g
Protein 13,00 g
Salt 2,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 3474
EPD-nummer 4468047
GTIN 97058040347407
GTIN2 97058041347406
GTIN3 97058041347406
Opprettet dato 12.11.2015
Oppdatert dato 29.01.2021

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad