LEVERPOSTEI GROV OVNSBAKT 12 x 185G

185 GRM

Norske råvarer. Smakfullt, grov ovnsbakt leverpostei av norske råvarer. Laget på god tradisjonell oppskrift.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 3333
EPD-nummer: 4233375
GTIN: 07058040333308

PRODUSENT: GRILSTAD AS

VAREMERKE: GRILSTAD

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

258 produkter i databasen

Ingredienser

INGREDIENSER: Svinelever (29%), vann, svinekjøtt, svinefett, svin hodekjøtt, tapiokastivelse, melk, salt, druesukker (mais), konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250), fortykningsmiddel (Karragenan E407), kokosnøttolje, krydder, selleri, løk, vanilinsukker, aroma, ansjos (brisling, vann, sukker, salt, eddik, krydder, konserveringsmiddel (Natriumbenzoat E211))

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Red circle
Ja
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 144 kJ/ 273 kcal
Fett 22,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 7,60 g
- Enumettede fettsyrer 9,20 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 3,30 g
Karbohydrat 7,90 g
hvorav
- Sukkerarter 2,80 g
Protein 9,90 g
Salt 1,80 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 3333
EPD-nummer 4233375
GTIN 07058040333308
GTIN2 17058040333305
GTIN3 27058040333302
Opprettet dato 12.11.2015
Oppdatert dato 28.01.2021

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 70 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 30 dager
Lagringsgrad