LEVERPOSTEI GROV OVNSBAKT 12 x 185G
185 GRM
Norske råvarer. Smakfullt, grov ovnsbakt leverpostei av norske råvarer. Laget på god tradisjonell oppskrift.
Varenummer: 3333 | EPD-nummer: 4233375 | GTIN: 07058040333308
Varenummer: 3333
EPD-nummer: 4233375
GTIN: 07058040333308
PRODUSENT: GRILSTAD AS
VAREMERKE: GRILSTAD
269 produkter i databasen
Ingredienser
INGREDIENSER: Svinelever(29%), vann, svinekjøtt, svinefett, svin hodekjøtt, tapiokastivelse, melk, salt, druesukker (mais),konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250), fortykningsmiddel (Karragenan E407),kokosnøttolje, krydder, selleri,løk, vanilinsukker, aroma, ansjos(brisling, vann, sukker, salt, eddik, krydder, konserveringsmiddel(Natriumbenzoat E211))
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Ja | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 144 kJ/ 273 kcal |
Fett | 22,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,60 g |
- Enumettede fettsyrer | 9,20 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 3,30 g |
Karbohydrat | 7,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,80 g |
Protein | 9,90 g |
Salt | 1,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 3333 |
EPD-nummer | 4233375 |
GTIN | 07058040333308 |
GTIN2 | 17058040333305 |
GTIN3 | 27058040333302 |
Opprettet dato | 12.11.2015 |
Oppdatert dato | 20.12.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 70 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 23 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |