LEVERPOSTEI GROV OVNSBAKT ca 800G

800 GRM

Smakfull, grov og ovnsbakt leverpostei, godt egnet til buffet. Laget på god tradisjonell oppskrift. Server gjerne lun.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 3416
EPD-nummer: 4236824
GTIN: 07058040341600

PRODUSENT: GRILSTAD AS

VAREMERKE: GRILSTAD

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

268 produkter i databasen

Ingredienser

INGREDIENSER: Svinelever(28%), vann, svinekjøtt, svinefett, svin hodekjøtt, tapiokastivelse, melk, salt, druesukker (mais),konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250), fortykningsmiddel (Karragenan E407),surhetsregulerende middel (Kaliumklorid E508), kokosnøttolje, krydder, selleri, løk, vanilinsukker, aroma, ansjos (brisling, vann, sukker, salt,eddik, krydder, konserveringsmiddel (Natriumbenzoat E211))

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Red circle
Ja
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 221 kJ/ 292 kcal
Fett 24,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 8,10 g
- Enumettede fettsyrer 9,80 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 3,50 g
Karbohydrat 8,20 g
hvorav
- Sukkerarter 3,00 g
Protein 11,00 g
Salt 1,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 3416
EPD-nummer 4236824
GTIN 07058040341600
GTIN2 17058040341607
GTIN3 27058040341604
Opprettet dato 12.11.2015
Oppdatert dato 20.12.2023

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 28 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 9 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt