Oksekjake Sousvide ca. 1,2 kg
Langtidskokt oksekjaker krydret med salt og pepper. Produktet er ferdig varmebehandlet, trenger bare varmes opp på ønsket tid og temperatur. Brukes til buffet og ulike tallerkenretter.
Varenummer: 1066 | EPD-nummer: 6175426 | GTIN: 02004106500004
Varenummer: 1066
EPD-nummer: 6175426
GTIN: 02004106500004

PRODUSENT: GRILSTAD AS
VAREMERKE: GRILSTAD
278 produkter i databasen
Ingredienser
Oksekjaker (99%), salt og pepper.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 598 kJ/ 143 kcal |
Fett | 5,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,90 g |
Karbohydrat | 0,05 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,05 g |
Protein | 22,00 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 1066 |
EPD-nummer | 6175426 |
GTIN | 02004106500004 |
GTIN2 | 97058040106509 |
GTIN3 | 97058041106508 |
Opprettet dato | 09.02.2023 |
Oppdatert dato | 20.12.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 90 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 25 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |