OKSESMÅSTEK U/BEN
5000 GRM
Bruksområder: bankekjøtt til retter som skal kokes. Norsk råvare.
Varenummer: 2377 | EPD-nummer: 175257 | GTIN: 97058040193509
Varenummer: 2377
EPD-nummer: 175257
GTIN: 97058040193509
PRODUSENT: GRILSTAD AS
VAREMERKE: GRILSTAD
304 produkter i databasen
Ingredienser
Storfe høyrygg/bog uten ben.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 679 kJ/ 162 kcal |
| Fett | 9,20 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 4,10 g |
| - Enumettede fettsyrer | 3,40 g |
| hvorav | |
| - Flerumettede fettsyrer | 0,40 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 20,00 g |
| Salt | 0,20 g |
| Natrium | 0,06 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 2377 |
| EPD-nummer | 175257 |
| GTIN | 97058040193509 |
| GTIN2 | 97058041237707 |
| GTIN3 | 97058041237707 |
| Opprettet dato | 12.11.2015 |
| Oppdatert dato | 10.03.2022 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -18 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 360 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















