OKSESTEK STEKT M/SJY I SKIVER
3000 GRM
Ferdig skivet med sjy. Trenger bare oppvarming. Norsk råvare.
Varenummer: 3351 | EPD-nummer: 4233771 | GTIN: 02004335100006
Varenummer: 3351
EPD-nummer: 4233771
GTIN: 02004335100006
PRODUSENT: GRILSTAD AS
VAREMERKE: GRILSTAD
304 produkter i databasen
Ingredienser
Storfekjøtt (89 %), vann, salt, gelatin av svin, konserveringsmiddel (kaliumlaktat E326, kaliumacetat E261), fortykningsmiddel (karragenan E407), antioksidant (natriumsitrat E331), maltodekstrin, gjærekstrakt,glukosesirup, druesukker, krydder, løk, aroma, fargestoff (karamell E150c)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 431 kJ/ 102 kcal |
| Fett | 1,80 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,80 g |
| - Enumettede fettsyrer | 0,60 g |
| hvorav | |
| - Flerumettede fettsyrer | 0,10 g |
| Karbohydrat | 1,40 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,20 g |
| Protein | 20,10 g |
| Salt | 1,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 3351 |
| EPD-nummer | 4233771 |
| GTIN | 02004335100006 |
| GTIN2 | 97058040335107 |
| GTIN3 | 97058041335106 |
| Opprettet dato | 12.11.2015 |
| Oppdatert dato | 14.09.2017 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 30 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 16 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















