Nøkkelhullsmerking

OKSESTEK

3000 GRM

Hel, smakfull og langtidskokt stek med sjy av norske råvarer. Klar til bruk.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 3341
EPD-nummer: 4234662
GTIN: 02004334100007

PRODUSENT: GRILSTAD AS

VAREMERKE: GRILSTAD

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

258 produkter i databasen

Ingredienser

Storfekjøtt (89 %), vann, salt, gelatin av svin, konserveringsmiddel (kaliumlaktat E326, kaliumacetat E261), fortykningsmiddel (karragenan E407), antioksidant (natriumsitrat E331), maltodekstrin, gjærekstrakt, glukosesirup, druesukker, krydder, løk, aroma, fargestoff (karamell E150c)

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 431 kJ/ 102 kcal
Fett 1,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,80 g
- Enumettede fettsyrer 0,60 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 0,10 g
Karbohydrat 1,40 g
hvorav
- Sukkerarter 0,20 g
- Sukkeralkoholer 20,10 g
hvorav
- Stivelse 1,50 g
Protein 20,10 g
Salt 1,50 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 3341
EPD-nummer 4234662
GTIN 02004334100007
GTIN2 97058040334100
GTIN3 97058041334109
Opprettet dato 12.11.2015
Oppdatert dato 14.09.2017

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 75 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 30 dager
Lagringsgrad