PULLED PORK
2000 GRM
Langtidsstekt svinenakke, tilberedt til kjøttet er så mørt at det bare er å rive fra hverandre. Ferdig revet og marinert med Chipotle chili. Trenger bare oppvarming og smakstilsetting. Serveres med passende tilbehør.
Varenummer: 3347 | EPD-nummer: 4233631 | GTIN: 02004334700009
Varenummer: 3347
EPD-nummer: 4233631
GTIN: 02004334700009
PRODUSENT: GRILSTAD AS
VAREMERKE: GRILSTAD
268 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100 gr ferdig vare har det medgått 142 gr svinekjøtt, sukker, salt, vann, hvitløksgranulat, eddik, vann, løkpulver, krydder, aroma, hvitløk, chilli
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 424 kJ/ 342 kcal |
Fett | 24,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 9,10 g |
- Enumettede fettsyrer | 10,30 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 3,30 g |
Karbohydrat | 7,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 7,40 g |
Kostfiber | 0,01 g |
Protein | 24,10 g |
Salt | 3,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 3347 |
EPD-nummer | 4233631 |
GTIN | 02004334700009 |
GTIN2 | 97058040334704 |
GTIN3 | 97058041334703 |
Opprettet dato | 12.11.2015 |
Oppdatert dato | 20.12.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 42 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 14 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |