RØDVINSSAUS 1,2KG

Sausen er fyldig og kraftig på smak. Perfekt tilbehør til de fleste kjøttretter. Restaurantkvalitet

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1052
EPD-nummer: 6031181
GTIN: 07090006965505

PRODUSENT: GRILSTAD AS

VAREMERKE: GRILSTAD

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

282 produkter i databasen

Ingredienser

 

Ingredienser: Vann, storfekraft (vann, brunede oksebein, løk, gulrot, rødvin, tomatpuré, hvitløk, laurbærblad, pepper), kalvekraft (kjøtt og kraft fra kalv, gjærekstrakt, tomat, karamellisert sukker, salt, gulrotkraft, urteekstrakt), brunt sukker, modifisert stivelse, konsentrert rødvin, balsamicoeddik (fargestoff; E150d), tomatpuré, hvitløkspuré (hvitløk, salt, konserveringsmiddel; E270 og E330), grønnsaksekstrakt (gulrot, tomat, løk, hvitløk, solsikkeolje, salt), konsentrert sitronjuice, krydder.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 280 kJ/ 67 kcal
Fett 0,90 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,40 g
Karbohydrat 8,00 g
hvorav
- Sukkerarter 4,30 g
Protein 6,20 g
Salt 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 1052
EPD-nummer 6031181
GTIN 07090006965505
GTIN2 7090006965512
GTIN3 7090006965529
Opprettet dato 14.08.2024
Oppdatert dato 12.03.2025

Oppbevaring

Temperatur, min 18 grader (C)
Temperatur, max. 30 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 180 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 30 dager