SALAMI SKIVET 8x300G
300 GRM
Egner seg godt på spekebordet eller til tapas, på en buffet eller i salater. Prøv den gjerne som stekt i varmretter som for eksempel ostesmørbrød, på pizza, i omeletter, i pai, pastaretter. Norske råvarer.
Varenummer: 2105 | EPD-nummer: 682229 | GTIN: 07058040210500
Varenummer: 2105
EPD-nummer: 682229
GTIN: 07058040210500
PRODUSENT: GRILSTAD AS
VAREMERKE: GRILSTAD
268 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100 g ferdig vare er anvendt 125 g kjøtt av svin og spekk, salt, bestrålt krydder, farge (karmin E120), startkultur, antioksidant (askorbinsyre E300, natriumaskorbat E301) og konserveringsmiddel (natriumnitritt E250).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 597 kJ/ 382 kcal |
Fett | 34,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 11,00 g |
- Enumettede fettsyrer | 16,00 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 4,00 g |
Karbohydrat | 1,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 20,00 g |
Salt | 5,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 2105 |
EPD-nummer | 682229 |
GTIN | 07058040210500 |
GTIN2 | 07058045210505 |
GTIN3 | 07058046210504 |
Opprettet dato | 12.11.2015 |
Oppdatert dato | 14.09.2017 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |