SKINKE RAMSLØK/PEPPER SKIVET 500G
500
Påleggsskinke med god smak av ramsløk og pepper. Nyhet i vårt konsept Prisfighter, prisgunstig og godt. Nøkkelhullsmerket.
Varenummer: 1279 | EPD-nummer: 4601282 | GTIN: 07058040127907
Varenummer: 1279
EPD-nummer: 4601282
GTIN: 07058040127907
PRODUSENT: GRILSTAD AS
VAREMERKE: GRILSTAD
268 produkter i databasen
Ingredienser
INGREDIENSER: Svinekjøtt (67 %), vann, tapiokastivelse, salt,konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250, Kaliumacetat E261, Kaliumlaktat E326),antioksidant (Natriumaskorbat E301), stabilisator (Difosfat E450, TrifosfatE451), druesukker (mais), ramsløk, pepper
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 548 kJ/ 131 kcal |
Fett | 7,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,50 g |
- Enumettede fettsyrer | 3,20 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 1,00 g |
Karbohydrat | 3,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,60 g |
Protein | 13,00 g |
Salt | 1,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 1279 |
EPD-nummer | 4601282 |
GTIN | 07058040127907 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 08.09.2016 |
Oppdatert dato | 20.12.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 42 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 14 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |