Spanske tapasboller 14-16g Fr

2 x 2,5KG

Spanske kjøttboller fra Grilstad er fylt av liv og røre – på en mild og god måte! God smak, fin struktur og vår egen krydderblanding sikrer den beste smaksopplevelsen. Omgjengelig produkt som passer til de fleste anledninger og brukssituasjoner. Enten som tallerkenrett eller til tapas, gryter og supper! Produktet er ferdig stekt og er klar for enkel oppvarming! Vel bekomme!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1393
EPD-nummer: 5059506
GTIN: 17058040139303

PRODUSENT: GRILSTAD AS

VAREMERKE: GRILSTAD

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

284 produkter i databasen

Ingredienser

Kjøtt av storfe og svin (74 %), vann, tapiokastivelse, tomat, løk, fiber (potet, bambus), kostfiber (psyllium), salt, svin- og storfeprotein, druesukker (mais), røkt paprika, sort pepper, stabilisator (E450, E451), rapsolje, chili.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 989 kJ/ 236 kcal
Fett 17,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 6,40 g
Karbohydrat 7,20 g
hvorav
- Sukkerarter 2,60 g
Protein 15,00 g
Salt 1,80 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 1393
EPD-nummer 5059506
GTIN 17058040139303
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 31.01.2019
Oppdatert dato 30.06.2025

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt