SVIN KOTELETT 180gr

5000 GRM

Svinekoteletter på ben, med fettrand. 180 gram stk. Koteletter passer best til steking, grilling og braisering. Vi anbefaler å tine produktet på kjøl, for å redusere tine svinn. Kjernetemperatur inne ved benet før servering. Serveringstips: Bank lett kotelettene før de vendes i mel tilsatt salt og pepper. Brunes godt i panne med rikelig smør. Ta kotelettene i en form, stekes ferdig i ovn 190 grader til ca. 70-70 grader kjernetemperatur, ca. 15-20 min. Server kotelettene med stuede rotgrønnsaker og kokte poteter.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1890
EPD-nummer: 527994
GTIN: 97058045189002

PRODUSENT: GRILSTAD AS

VAREMERKE: GRILSTAD

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

304 produkter i databasen

Ingredienser

svin kam m/ben i koteletter

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 841 kJ/ 202 kcal
Fett 14,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 4,80 g
- Enumettede fettsyrer 6,00 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 2,00 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 19,00 g
Salt 0,10 g
Natrium 0,05 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 1890
EPD-nummer 527994
GTIN 97058045189002
GTIN2 97058046189001
GTIN3 97058046189001
Opprettet dato 12.11.2015
Oppdatert dato 29.09.2025

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt