SVIN SKINKE M/KNOKE CA 8 KG
8000
Fin å tørke og salte selv, Skinka kan stykkes opp til flatbiff, mørbrad, svineknoke og skinkestek med og uten ben.Norsk råvare.
Varenummer: 3498 | EPD-nummer: 4572228 | GTIN: 97058040349807
Varenummer: 3498
EPD-nummer: 4572228
GTIN: 97058040349807

PRODUSENT: GRILSTAD AS
VAREMERKE: GRILSTAD
279 produkter i databasen
Ingredienser
Skinke av svin, m/knoke.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 911 kJ/ 219 kcal |
Fett | 16,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 5,60 g |
- Enumettede fettsyrer | 7,20 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 2,50 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 17,90 g |
Salt | 0,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 3498 |
EPD-nummer | 4572228 |
GTIN | 97058040349807 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 07.09.2016 |
Oppdatert dato | 14.09.2017 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 320 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |