SVIN SKINKESTEK M/SVOR
3000 GRM
Skinkestek med svor er den klassiske, benfrie steken fra skinka. Norsk råvare.Skinkestek med sprø svor, surkål, brun saus og kokte poteter er en klassisk søndagsmiddag.
Varenummer: 3377 | EPD-nummer: 4234514 | GTIN: 02004337700006
Varenummer: 3377
EPD-nummer: 4234514
GTIN: 02004337700006
PRODUSENT: GRILSTAD AS
VAREMERKE: GRILSTAD
304 produkter i databasen
Ingredienser
Svinekjøtt (100%), bog m/svor
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 915 kJ/ 220 kcal |
| Fett | 16,10 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 5,50 g |
| - Enumettede fettsyrer | 7,40 g |
| hvorav | |
| - Flerumettede fettsyrer | 2,00 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 18,70 g |
| Salt | 0,10 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 3377 |
| EPD-nummer | 4234514 |
| GTIN | 02004337700006 |
| GTIN2 | 97058040337705 |
| GTIN3 | 97058041337704 |
| Opprettet dato | 12.11.2015 |
| Oppdatert dato | 01.06.2022 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 21 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 11 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















