SVINENAKKE SOUSVIDE ca. 2,1kg
Langtidskokt Svinenakke krydret med salt og pepper. Produktet er ferdig varmebehandlet, trenger bare varmes opp på ønsket tid og temperatur. Brukes til buffet og ulike tallerkenretter.
Varenummer: 1055 | EPD-nummer: 6167290 | GTIN: 02304105500006
Varenummer: 1055
EPD-nummer: 6167290
GTIN: 02304105500006

PRODUSENT: GRILSTAD AS
VAREMERKE: GRILSTAD
279 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100 g ferdig vare er anvendt 101 g kjøtt av svin, salt, krydder
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 955 kJ/ 228 kcal |
Fett | 17,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,50 g |
Karbohydrat | 0,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 18,00 g |
Salt | 0,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 1055 |
EPD-nummer | 6167290 |
GTIN | 02304105500006 |
GTIN2 | 97058040105502 |
GTIN3 | 97058041105501 |
Opprettet dato | 09.02.2023 |
Oppdatert dato | 09.02.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 90 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |