SVINENAKKE U/BEN HAMPSHIRE
2300,0 GRM
Egen rase svin med god fett marmorering og smak. Serveres hel eller i skiver. Norsk råvare.
Varenummer: 3488 | EPD-nummer: 4527321 | GTIN: 02004348800009
Varenummer: 3488
EPD-nummer: 4527321
GTIN: 02004348800009

PRODUSENT: GRILSTAD AS
VAREMERKE: GRILSTAD
279 produkter i databasen
Ingredienser
Svin Nakke u/ben u/svor
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 935 kJ/ 225 kcal |
Fett | 17,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,40 g |
- Enumettede fettsyrer | 7,30 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 2,30 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 18,00 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 3488 |
EPD-nummer | 4527321 |
GTIN | 02004348800009 |
GTIN2 | 97058040348800 |
GTIN3 | 97058041348809 |
Opprettet dato | 23.02.2016 |
Oppdatert dato | 20.12.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 21 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 7 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |