Ekte Ovnsbakt Leverpostei Hel
1500 GRM
Varenummer: 474615 | EPD-nummer: 637165 | GTIN: 02001255400001
Varenummer: 474615
EPD-nummer: 637165
GTIN: 02001255400001
INFORMASJONSEIER: Nortura
PRODUSENT: Gilde
VAREMERKE: Gilde
1480 produkter i databasen
Ingredienser
Lever fra svin (35 %), hodekjøtt av svin (32 %), vann, potetmel, svor, salt, dekstrose, tomatpuré, sukker, krydder (inkl. paprika), løk, eddik, hvitløk, stabilisator/emulgator E410, E412, E415, E1414, E1422, antioksidant E315, konserveringsmiddel E326, E2
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 092 kJ/ 263 kcal |
Fett | 21,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,20 g |
- Enumettede fettsyrer | 9,10 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 3,00 g |
Karbohydrat | 7,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,20 g |
Protein | 12,00 g |
Salt | 1,50 g |
Jern | 6,60 mg (47% *) |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 474615 |
EPD-nummer | 637165 |
GTIN | 02001255400001 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 09.11.2016 |
Oppdatert dato | 02.07.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 40 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 22 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |