Go Og Mager Postei Ovnsbakt 10x180g
1800 GRM
Varenummer: 419437 | EPD-nummer: 2390136 | GTIN: 07037204194375
Varenummer: 419437
EPD-nummer: 2390136
GTIN: 07037204194375
INFORMASJONSEIER: Nortura
PRODUSENT: Gilde
VAREMERKE: Gilde
1478 produkter i databasen
Ingredienser
Svinekjøtt (37 %), svinelever (34 %), vann, potetmel, rapsolje, dekstrose, salt, tomatpuré, sukker, krydder, løk, eddik, stabilisator E407, E410, E412, E415, E1414, E1422, olivenolje, hvitløk, konserveringsmiddel E250, antioksidant E315.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 654 kJ/ 157 kcal |
| Fett | 9,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 2,00 g |
| - Enumettede fettsyrer | 4,50 g |
| hvorav | |
| - Flerumettede fettsyrer | 1,80 g |
| Karbohydrat | 4,90 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,00 g |
| Protein | 14,00 g |
| Salt | 1,30 g |
| Jern | 5,70 mg (41% *) |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 419437 |
| EPD-nummer | 2390136 |
| GTIN | 07037204194375 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 09.11.2016 |
| Oppdatert dato | 02.07.2018 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 80 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















