Julesylte Rund Bit Pk
350 GRM
Varenummer: 474754 | EPD-nummer: 633610 | GTIN: 02001202200005
Varenummer: 474754
EPD-nummer: 633610
GTIN: 02001202200005
INFORMASJONSEIER: Nortura
PRODUSENT: Gilde
VAREMERKE: Gilde
1480 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100 g ferdig vare er anvendt 128 g svinekjøtt, spekk, svor, salt, gelatin (svin), krydder, konserveringsmiddel E261, E326.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 077 kJ/ 259 kcal |
Fett | 17,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,40 g |
- Enumettede fettsyrer | 8,30 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 2,60 g |
Karbohydrat | 1,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 24,00 g |
Salt | 3,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 474754 |
EPD-nummer | 633610 |
GTIN | 02001202200005 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 09.11.2016 |
Oppdatert dato | 11.05.2017 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 60 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |