Pepperoni Skivet 500g Enh
500 GRM
Varenummer: 477121 | EPD-nummer: 4629531 | GTIN: 07037204771217
Varenummer: 477121
EPD-nummer: 4629531
GTIN: 07037204771217
INFORMASJONSEIER: Nortura
PRODUSENT: Gilde
VAREMERKE: Gilde
1478 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100 g ferdig vare er anvendt 148 g kjøttråvare av svin, salt, krydder, sennep, paprika, solsikkeolje, hvitløk, røykaroma, startkultur, konserveringsmiddel E250, antioksidant E301. Krydder er bestrålt. Røkt med bøkeflis.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Ja |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 779 kJ/ 429 kcal |
| Fett | 37,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 13,00 g |
| - Enumettede fettsyrer | 17,00 g |
| hvorav | |
| - Flerumettede fettsyrer | 6,50 g |
| Karbohydrat | 0,10 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 24,00 g |
| Salt | 4,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 477121 |
| EPD-nummer | 4629531 |
| GTIN | 07037204771217 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 09.11.2016 |
| Oppdatert dato | 05.03.2019 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 20 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 195 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















