Nyt Norge

Salami Siliana Skivet 90x130g Enh

11700 GRM

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 419628
EPD-nummer: 4257689
GTIN: 07037204196287

INFORMASJONSEIER: Nortura

PRODUSENT: Gilde

VAREMERKE: Gilde

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

1478 produkter i databasen

Ingredienser

Til 100 g ferdig vare er anvendt 141 g kjøttråvare av svin, salt, sennep, krydder, hvitløk, naturlig aroma, hydrolysert vegetabilsk protein (mais), startkultur, antioksidant E300, E301, farge E120, konserveringsmiddel E250. Krydder er bestrålt. Røkt med b

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Red circle
Ja
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 569 kJ/ 378 kcal
Fett 30,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 11,00 g
- Enumettede fettsyrer 14,00 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 4,50 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 27,00 g
Salt 5,50 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe
Varenummer 419628
EPD-nummer 4257689
GTIN 07037204196287
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 14.09.2017
Oppdatert dato 02.07.2018

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 20 grader (C)
Holdbarhet, total 90 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 30 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt