



Skinke 10x80g Enh
1000 GRM
Varenummer: 620037 | EPD-nummer: 4569000 | GTIN: 07037206200371
Varenummer: 620037
EPD-nummer: 4569000
GTIN: 07037206200371

INFORMASJONSEIER: Nortura
PRODUSENT: Gilde
VAREMERKE: Gilde
1478 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100 g ferdig vare er anvendt 114 g svin skinke, vann, salt, gelantin, svor, stabilisator E407, hydrolisert vegetabilsk protein(mais), krydderekstrakter, antioksidant E316, glukosesirup konserveringsmiddel E261, E326, E250
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 797 kJ/ 190 kcal |
Fett | 10,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,50 g |
- Enumettede fettsyrer | 4,40 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 1,40 g |
Karbohydrat | 2,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,40 g |
Protein | 23,00 g |
Salt | 2,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 620037 |
EPD-nummer | 4569000 |
GTIN | 07037206200371 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 09.11.2016 |
Oppdatert dato | 11.05.2017 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 35 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 19 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |