

Spekeskinke M/Ben Røkt Delt Pk
3000 GRM
Varenummer: 463124 | EPD-nummer: 635912 | GTIN: 02001243200002
Varenummer: 463124
EPD-nummer: 635912
GTIN: 02001243200002

INFORMASJONSEIER: Nortura
PRODUSENT: Gilde
VAREMERKE: Gilde
1478 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100 g ferdig vare er anvendt 141 g kjøttråvare av svin, salt, konserveringsmiddel E250, overflatebehandlingsmiddel E202. Røkt med bøk.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 222 kJ/ 294 kcal |
Fett | 22,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,40 g |
- Enumettede fettsyrer | 10,00 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 3,30 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 24,00 g |
Salt | 8,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 463124 |
EPD-nummer | 635912 |
GTIN | 02001243200002 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 09.11.2016 |
Oppdatert dato | 02.07.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |