Storfe Høyrygg Salt Kokt 3kg
3000 GRM
Varenummer: 468051 | EPD-nummer: 1024314 | GTIN: 02001717800004
Varenummer: 468051
EPD-nummer: 1024314
GTIN: 02001717800004
INFORMASJONSEIER: Nortura
PRODUSENT: Gilde
VAREMERKE: Gilde
1480 produkter i databasen
Ingredienser
Lettsaltet, storfe høyrygg (84 %), vann, salt, glukosesirup, stabilisator E450, antioksidant E301, konserveringsmiddel E250,E 261, E326.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 586 kJ/ 140 kcal |
Fett | 7,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,50 g |
- Enumettede fettsyrer | 2,90 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 1,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,10 g |
Protein | 17,00 g |
Salt | 1,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Ferske kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 468051 |
EPD-nummer | 1024314 |
GTIN | 02001717800004 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 09.11.2016 |
Oppdatert dato | 02.07.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 75 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |