
Svinenakke Kokt Sousvide
2500 GRM
Varenummer: 472931 | EPD-nummer: 2501005 | GTIN: 02001063600006
Varenummer: 472931
EPD-nummer: 2501005
GTIN: 02001063600006

INFORMASJONSEIER: Nortura
PRODUSENT: Gilde
VAREMERKE: Gilde
1478 produkter i databasen
Ingredienser
Svinenakke (83 %), vann, salt, dekstrose, stabilisator E450, E451, antioksidant E316, E325, konserveringsmiddel E262, E250.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 806 kJ/ 192 kcal |
Fett | 15,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,90 g |
- Enumettede fettsyrer | 6,10 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 2,00 g |
Karbohydrat | 1,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,00 g |
Protein | 15,00 g |
Salt | 1,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Ferske kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 472931 |
EPD-nummer | 2501005 |
GTIN | 02001063600006 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 09.11.2016 |
Oppdatert dato | 02.07.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 150 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |