Vegan

Pølsebrød 4pk Naturlig Glutenfri

Natutlig glutenfri pølsebrød uten egg og melk Tines i romstemperatur. klar til bruk etter opptining.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 53577
EPD-nummer: 47820141
GTIN: 07090011153584

INFORMASJONSEIER: Elda Bakerier

PRODUSENT: Gjestalveien Conditori avdelning Elda Bakeri

VAREMERKE: Elda Bakeri

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

23 produkter i databasen

Ingredienser

Vann,rismel,risstivelse,tapiokastivelse,rapsolje,sukker,gjær,tørkrt surdeig(valset ris,starterkultur)fortykningsmiddel,(E464),psylliumfiber,salt,emulgator(E471),naturlig aroma,enzym

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 100 kJ/ 263 kcal
Fett 4,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,50 g
Karbohydrat 52,00 g
hvorav
- Sukkerarter 4,00 g
Kostfiber 4,10 g
Protein 2,50 g
Salt 1,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Brød, kjeks og småkaker
Varenummer 53577
EPD-nummer 47820141
GTIN 07090011153584
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 15.10.2018
Oppdatert dato 05.07.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -25 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 200 dager
Lagringsgrad

Tilberedning

Spiseklar Spiseklar etter oppting