Baguette lys m. frø 240g 2pk
Varenummer: 4260 | EPD-nummer: 5163639 | GTIN: 07090011154277
Varenummer: 4260
EPD-nummer: 5163639
GTIN: 07090011154277
INFORMASJONSEIER: Elda Bakerier
PRODUSENT: Elda Bakeri
VAREMERKE: Elda Bakeri
20 produkter i databasen
Ingredienser
Glutenfri melmiks (rismel, risstivelse, tapiokastivelse, sukker, tørket rissurdeig, fortykningsmiddel (E464), psyllium, rapsolje, emulgator (E471), naturlig aroma, enzym)), vann, blå valmuefrø, raffinert rapsolje, gjær, salt
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg, Melk og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 018 kJ/ 241 kcal |
| Fett | 5,10 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,70 g |
| Karbohydrat | 46,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 3,50 g |
| Protein | 2,60 g |
| Salt | 1,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 4260 |
| EPD-nummer | 5163639 |
| GTIN | 07090011154277 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 13.03.2019 |
| Oppdatert dato | 13.08.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -25 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 115 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Spiseklar | Spiseklar etter opptining |
| Spiseklar | Spiseklar etter opptining |

















