Ostebaguetter Naturlig Glutenfri

Naturlig glutenfri ostebaguette Klar til bruk etter opptining

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 54208
EPD-nummer: 5163613
GTIN: 07090011154208

INFORMASJONSEIER: Elda Bakerier

PRODUSENT: Gjestalveien Conditori avdelning Elda Bakeri

VAREMERKE: Elda Bakeri

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

23 produkter i databasen

Ingredienser

Vann,rismel,risstivelse,tapiokastivelse,rapsolje,sukker,gjær,tørkrt surdeig(valset ris,starterkultur)fortykningsmiddel,(E464),psylliumfiber, valmuefrø,salt,emulgator(E471),naturlig aroma,enzym, TINE OST*(pasteurisert MELK,salt,løpe,konserveringsmiddel(natriumnitrat))

Allergener

Allergen
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 050 kJ/ 251 kcal
Fett 6,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,50 g
Karbohydrat 45,00 g
hvorav
- Sukkerarter 3,50 g
Protein 3,50 g
Salt 1,26 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 54208
EPD-nummer 5163613
GTIN 07090011154208
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 15.10.2018
Oppdatert dato 09.04.2019

Oppbevaring

Temperatur, min -25 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 200 dager
Lagringsgrad

Tilberedning

Spiseklar Spiseklar etter opptining
Spiseklar Speseklar etter oppting
Spiseklar Speseklar etter oppting