BBQ saus Litt Bedre 8x690 ml 8 i Dpk
Saus til marinering og grilling
Varenummer: 8044 | EPD-nummer: 4649166 | GTIN: 17028550080440
Varenummer: 8044
EPD-nummer: 4649166
GTIN: 17028550080440
INFORMASJONSEIER: Gorines AS
PRODUSENT: Gorines AS
VAREMERKE: Gorines
32 produkter i databasen
Ingredienser
Ketchup (tomatpurè, sukker, vann, eddiksprit, salt, mod.stivelse, krydder), sukker, sirup, løk, hvitvinseddik, rapsolje, ingefær, hvitløk, dijonsennep (vann, sennepsfrø, eddiksprit, salt, sitronsyre, konserveringsmiddel (sulfitt)), røyksyrearoma, chipotle, sukkerkulør, salt, koriander, paprika, cayennepepper, konserveringsmiddel (E202, E211)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Svoveldioksid eller sulfitter
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 709 kJ/ 170 kcal |
Fett | 2,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 36,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 34,90 g |
Protein | 1,00 g |
Salt | 1,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Dipsauser, krydder, strø eller marinader |
Varenummer | 8044 |
EPD-nummer | 4649166 |
GTIN | 17028550080440 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 23.02.2015 |
Oppdatert dato | 29.08.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 150 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Saua til marinering og grilling |