BBQ saus Litt Bedre 8x690 ml 8 i Dpk

Saus til marinering og grilling

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 8044
EPD-nummer: 4649166
GTIN: 17028550080440

INFORMASJONSEIER: Gorines AS

PRODUSENT: Gorines AS

VAREMERKE: Gorines

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 400 01 954
post@gorines.no
gorines.no

32 produkter i databasen

Ingredienser

Ketchup (tomatpurè, sukker, vann, eddiksprit, salt, mod.stivelse, krydder), sukker, sirup, løk, hvitvinseddik, rapsolje, ingefær, hvitløk, dijonsennep (vann, sennepsfrø, eddiksprit, salt, sitronsyre, konserveringsmiddel (sulfitt)), røyksyrearoma, chipotle, sukkerkulør, salt, koriander, paprika, cayennepepper, konserveringsmiddel (E202, E211)

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Svoveldioksid eller sulfitter

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 709 kJ/ 170 kcal
Fett 2,40 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,20 g
Karbohydrat 36,00 g
hvorav
- Sukkerarter 34,90 g
Protein 1,00 g
Salt 1,50 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Dipsauser, krydder, strø eller marinader
Varenummer 8044
EPD-nummer 4649166
GTIN 17028550080440
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 23.02.2015
Oppdatert dato 29.08.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments)

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 150 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Saua til marinering og grilling