Burgerdressing
Hamburgerdressing den kjente utgaven, nå enda mer fyldig, rund i smaken og litt bedre spicet.
Varenummer: 8021 | EPD-nummer: 4320206 | GTIN: 17028550080211
Varenummer: 8021
EPD-nummer: 4320206
GTIN: 17028550080211
INFORMASJONSEIER: Gorines AS
PRODUSENT: Gorines AS
VAREMERKE: Gorines
32 produkter i databasen
Ingredienser
Rapsolje, vann, sennep (vann, sennepsfrø, sukker, eddiksprit, salt, mod.stivelse, krydder, antioksidant (E330)), tomatpuré, agurkmix (agurk, sukker, eddik, vann, fortykningsmiddel (E1422), salt, løk, sennepspulver, paprika, konserveringsmiddel (E202, E211), farge (E101, E141), krydder), eddik, løk, eggeplomme, paprika, tamarind, sennepspulver, eplecidereddik, salt, chipotlepulver, fortykningsmiddel (E412, E415), konserveringsmiddel (E202, E211, E270)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Ja | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 850 kJ/ 443 kcal |
Fett | 44,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,30 g |
Karbohydrat | 10,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 8,70 g |
Protein | 1,00 g |
Salt | 0,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Sauser, smørepålegg og krydder |
Varenummer | 8021 |
EPD-nummer | 4320206 |
GTIN | 17028550080211 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 29.08.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 120 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 40 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Dressing til hamburgere, pølser mm. |