CHEDDARDRESSING
690 MLT
Varenummer: | EPD-nummer: 4016648 | GTIN: 07028550040386
Varenummer:
EPD-nummer: 4016648
GTIN: 07028550040386
INFORMASJONSEIER: Gorines AS
PRODUSENT: Gorines AS
VAREMERKE: Gorines
32 produkter i databasen
Ingredienser
Rapsolje, ostemasse (melk), eggeplomme (egg), vann, sukker, bearnaisemix, sitronsaft, ostepulver cheddar, fortykningsmiddel (E412, E415), farge (E160a), krydder, salt, sennepspulver (sennep), konservering (E202, E211, E330)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 564 kJ/ 613 kcal |
Fett | 61,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,80 g |
Karbohydrat | 7,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,40 g |
Protein | 8,00 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Salatdressing eller dip |
Varenummer | |
EPD-nummer | 4016648 |
GTIN | 07028550040386 |
GTIN2 | 17028550060480 |
GTIN3 | 57028550070586 |
Opprettet dato | 10.11.2014 |
Oppdatert dato | 29.08.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 120 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 40 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |