COLESLAW 1,4kg
2,8 kg
Varenummer: 10707 | EPD-nummer: 5672134 | GTIN: 07028550107072
Varenummer: 10707
EPD-nummer: 5672134
GTIN: 07028550107072
INFORMASJONSEIER: Gorines AS
PRODUSENT: Gorines AS
VAREMERKE: Gorines
32 produkter i databasen
Ingredienser
Kål (49%), rapsolje, gulrot (6,5%), eplecidereddik, vann, sukker, dijonsennep (vann, sennepsfrø, eddik, salt), eggeplomme, sennep (vann, sennepsfrø, sukker, eddik, salt, modifisert potetstivelse, krydder (inkludert paprika)), salt, eddik, pepper, konserveringsmidler (E202, E211, E270), fortykningsmidler (E-412, E-415), surhetsregulerende middel (E330)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Ja | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 110 kJ/ 265 kcal |
Fett | 25,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,90 g |
Karbohydrat | 8,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 7,50 g |
Kostfiber | 1,60 g |
Protein | 1,20 g |
Salt | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Sauser, smørepålegg og krydder |
Varenummer | 10707 |
EPD-nummer | 5672134 |
GTIN | 07028550107072 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 10.11.2014 |
Oppdatert dato | 30.08.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 56 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |