POTETSALAT
1000 GRM
Varenummer: 6061 | EPD-nummer: 231340 | GTIN: 07028550001004
Varenummer: 6061
EPD-nummer: 231340
GTIN: 07028550001004
INFORMASJONSEIER: Gorines AS
PRODUSENT: Gorines AS
VAREMERKE: Gorines
32 produkter i databasen
Ingredienser
Poteter (56%), rapsolje, agurkmix (agurk, sukker, eddik, vann, fortykningsmidde (E1422), salt, løk, sennepsfrø, paprika, farge (E101, E141), krydder), vann, sennep (vann, sennepsfrø, sukker, eddiksprit, salt, mod.potetstivelse, krydder, sitronsyre), purreløk, sukker, løk, eddik, eggeplomme, salt, gressløk, smaksforsterker (E621), pepper, fortykningsmiddel (E412, E415), konserveringsmiddel (E202, E211, E270, E330)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 033 kJ/ 247 kcal |
Fett | 20,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,50 g |
Karbohydrat | 14,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,50 g |
Protein | 1,00 g |
Salt | 0,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Sauser, smørepålegg og krydder |
Varenummer | 6061 |
EPD-nummer | 231340 |
GTIN | 07028550001004 |
GTIN2 | 07028550011003 |
GTIN3 | 07028550021002 |
Opprettet dato | 10.11.2014 |
Oppdatert dato | 20.09.2019 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 62 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |