REKESALAT 15%
1000 GRM
Varenummer: | EPD-nummer: 231068 | GTIN: 07028550001042
Varenummer:
EPD-nummer: 231068
GTIN: 07028550001042
INFORMASJONSEIER: Gorines AS
PRODUSENT: Gorines AS
VAREMERKE: Gorines
32 produkter i databasen
Ingredienser
RAPSOLJE, HVITBETER, REKER (skalldyr),(15G), VANN, EGGEPLOMME (egg), SENNEP, EDDIK, SUKKER, DILL, SALT, FARGESTOFFER (E162, E120), FORTYKNINGSMIDDEL (E412,E415),KONSERVERINGSMIDDEL (E202, E211), ANTIOKSIDANT (E330).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Ja | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Fisk og Bløtdyr
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 780 kJ/ 426 kcal |
Fett | 45,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,20 g |
Karbohydrat | 22,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,80 g |
Protein | 5,00 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Sauser, smørepålegg og krydder |
Varenummer | |
EPD-nummer | 231068 |
GTIN | 07028550001042 |
GTIN2 | 07028550011041 |
GTIN3 | 07028550021040 |
Opprettet dato | 10.11.2014 |
Oppdatert dato | 25.01.2019 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 56 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |