Rømmedressing 345g
345 MLT
Varenummer: | EPD-nummer: 1510981 | GTIN: 07028550078013
Varenummer:
EPD-nummer: 1510981
GTIN: 07028550078013
INFORMASJONSEIER: Gorines AS
PRODUSENT: Gorines AS
VAREMERKE: Gorines
32 produkter i databasen
Ingredienser
RAPSOLJE, YOGHURT (melk), VANN, RØMME (melk), EGGEPLOMME (Egg), HVITLØK, SITRON, SENNEP, EDDIK, SUKKER, SALT, GRESSLØK, FORTYKNINGSMIDDEL (E412 OG E415), KONSERVERINGSMIDDEL (E202, E211, E270, E224), ANTIOKSIDANT (E330).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 080 kJ/ 497 kcal |
Fett | 53,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 5,30 g |
Karbohydrat | 3,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,40 g |
Protein | 2,00 g |
Salt | 0,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Salatdressing eller dip |
Varenummer | |
EPD-nummer | 1510981 |
GTIN | 07028550078013 |
GTIN2 | 07028550088012 |
GTIN3 | 07028550098011 |
Opprettet dato | 10.11.2014 |
Oppdatert dato | 30.08.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 120 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 40 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |