RØMMEDRESSING MED URTER
3000 GRM
Varenummer: 5024 | EPD-nummer: 4156634 | GTIN: 17028550043186
Varenummer: 5024
EPD-nummer: 4156634
GTIN: 17028550043186
INFORMASJONSEIER: Gorines AS
PRODUSENT: Gorines AS
VAREMERKE: Gorines
32 produkter i databasen
Ingredienser
Rapsolje, yoghurt, vann, sitron, lettrømme (2,4%), krydder, eggeplomme, eddik, sennep (vann, sennepsfrø, sukker, eddiksprit, salt, stivelse (E1442), krydder, sitronsyre), hvitløk, smaksforsterker (E621), løkgranulat, paprikagranulat, estragon, basilikum, oregano, timian, persille, koriander, fortykningsmiddel (E412, E415), konserveringsmiddel (E202, E211, E270, kaliumdisulfitt), antioksidant (E330)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Ja | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 480 kJ/ 354 kcal |
Fett | 38,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,30 g |
Karbohydrat | 3,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,40 g |
Protein | 1,00 g |
Salt | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Salatdressing eller dip |
Varenummer | 5024 |
EPD-nummer | 4156634 |
GTIN | 17028550043186 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 57028550074188 |
Opprettet dato | 10.11.2014 |
Oppdatert dato | 24.01.2020 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 120 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 40 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |