Ciabatta 130 gram
Varenummer: 324 | EPD-nummer: | GTIN: 70900419807155
Varenummer: 324
EPD-nummer:
GTIN: 70900419807155
PRODUSENT: H A Brun AS
VAREMERKE: H A Brun AS
106 produkter i databasen
Ingredienser
hvetemel, vann, tørket surdeig (tørket surdeig av durumhvete, gjær, antioksidant (E300), enzym (hvete)), salt, kaldpresset olivenolje (italia)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 815 kJ/ 195 kcal |
Fett | 1,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 38,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,40 g |
Protein | 7,20 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 324 |
EPD-nummer | |
GTIN | 70900419807155 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 29.09.2020 |
Oppdatert dato | 18.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 10 grader (C) |
Temperatur, max. | 20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 3 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Stekes i ovnen på 180 C i 10 min ca. til skorpen er |