Grov Bygg 1100 gram
Skikkelig grovt brød med bygg, rug, helkorn og kli
Varenummer: 104 | EPD-nummer: | GTIN: 07090041980013
Varenummer: 104
EPD-nummer:
GTIN: 07090041980013
PRODUSENT: H A Brun AS
VAREMERKE: H A Brun AS
106 produkter i databasen
Ingredienser
vann, sammalt hvete, byggryn, byggmel, siktet hvetemel og melbehandlingsmiddel (askorbinsyre), solsikkekjerner, linfrø, kli av hvete, sammalt rug, skummetmelkpulver, salt, gjær (gjær (saccharomyses cerevisiae), emulgator E491.), brødforbedrer (hvetegluten, hvetemel, sukker, emulgator (E472e og E471), rapsolje, enzymer og melbehandlingsmiddel (E300)), hvetegluten
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre), Nøtter (Hasselnøtter, Valnøtter), Egg, Soya, Sesamfrø, Svoveldioksid eller sulfitter og Lupin
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 896 kJ/ 214 kcal |
Fett | 5,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 33,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,90 g |
Protein | 8,50 g |
Salt | 0,77 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferskt brød |
Varenummer | 104 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07090041980013 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 07.06.2016 |
Oppdatert dato | 15.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | 20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 3 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |