Hjertemousse sjokoade
Varenummer: | EPD-nummer: | GTIN: 70900419807551
Varenummer:
EPD-nummer:
GTIN: 70900419807551
PRODUSENT: H A Brun AS
VAREMERKE: H A Brun AS
106 produkter i databasen
Ingredienser
eggeplomme, helmelk, sjokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator (E322 (soya)), naturlig aroma (vanilje)), bringebær (bringebær (90%), sukker), tine kremfløte 38%: kremfløte tine kremfløte 38%: kremfløte, eggehvite, sukker, kakaopulver, gelatin (storfe)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 327 kJ/ 321 kcal |
Fett | 28,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,20 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 16,00 g |
Salt | 0,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | |
EPD-nummer | |
GTIN | 70900419807551 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 08.02.2023 |
Oppdatert dato | 03.05.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |