Marsipankake med valnøttkrem
Tradisjonell marsipankake med valnøtt og hasselnøttkrem, samt friske bringebær
Varenummer: 807A | EPD-nummer: | GTIN: 07090041980433
Varenummer: 807A
EPD-nummer:
GTIN: 07090041980433
PRODUSENT: H A Brun AS
VAREMERKE: H A Brun AS
106 produkter i databasen
Ingredienser
Fløte, marsipan ( sukker, mandler (18%), glykose, vann, soyamel, stabilisator sorbitol (fra hvetestivelse), fortykningsmiddel (guarkjernemel, tragant), konserveringsmiddel (E202), bringebærsyltetøy (sukker, bringebær, vann, pektin, natriumbenzonat), egg, sukker, valnøtter, bringebær, hvetemel, hasselnøtt, maisstivelse (E223), hvetestivelse, sukker. Pyntet med frisk fruky
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter
Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter |
||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Ja | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Nøtter
Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter |
Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Ja | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 440 kJ/ 346 kcal |
Fett | 24,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 12,20 g |
Karbohydrat | 27,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Kostfiber | 0,40 g |
Protein | 3,60 g |
Salt | 0,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferske kaker, paier eller vannbakkels |
Varenummer | 807A |
EPD-nummer | |
GTIN | 07090041980433 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 23.06.2016 |
Oppdatert dato | 20.12.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 2 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 2 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Serveres slik de er |