Brødskala Fint

Ostesløyfe

Med Dijonsennep og ost

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 307
EPD-nummer:
GTIN: 07090041980297

PRODUSENT: H A Brun AS

VAREMERKE: H A Brun AS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

106 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel, vann, ostesaus (vann, hvitost, stivelse (E1422), smørolje (E339, E452, E450, E401, E440, E330), margarin (vegetabilsk fett og olje (raps, herdet raps, kokos), vann, salt, emulgator (raps og solsikkelicithin, E471), invertsirup, konserveringsmiddel E200, surhetsregulerende middel E270, antioksidant E306, skinke, gjær, sukker, salt, melkepulver (mysepulver, melkesukker, melkepulver), sennep (vann, sennepsfrø, eddik, salt, sennepsfrøbelg, urter (5,8%), sukker, antioksidant (E224, E330, krydder), sesam, frøblanding (hirse, sesam, havregryn, solsikkekjerner, bokhvete, linfrø), emulgator (E472e), dekstose

Allergener

Allergen
Gluten
Havre, Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Red circle
Ja
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Red circle
Ja
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 179 kJ/ 280 kcal
Fett 8,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,20 g
Karbohydrat 42,70 g
hvorav
- Sukkerarter 0,10 g
Kostfiber 2,30 g
Protein 9,20 g
Salt 1,30 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Brød og bakeriprodukter
Varenummer 307
EPD-nummer
GTIN 07090041980297
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 21.06.2016
Oppdatert dato 31.08.2023

Oppbevaring

Temperatur, min 10 grader (C)
Temperatur, max. 20 grader (C)
Holdbarhet, total 1 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 0 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes 180 grader i 5 minutter med litt damp for å