Pavlova
Marengsbunn, myk vaniljekrem og friske bære
Varenummer: 804B | EPD-nummer: | GTIN: 07090041980464
Varenummer: 804B
EPD-nummer:
GTIN: 07090041980464
PRODUSENT: H A Brun AS
VAREMERKE: H A Brun AS
106 produkter i databasen
Ingredienser
FLØTE, vaniljekrem (vann, sukker, KJERNEMELK, vegetabilisk fett (kokos), modifisert stivelse (E 1422), konserveringsmiddel (E 202), salt, aroma, farge (E 160a, E 101)), sukker, EGGEHVITE, blåbær, bringebær, jordbær |
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Ja | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 000 kJ/ 240 kcal |
Fett | 17,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 11,00 g |
- Enumettede fettsyrer | 1,00 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 20,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 17,00 g |
Kostfiber | 1,00 g |
Protein | 2,50 g |
Salt | 0,21 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferske kaker, paier eller vannbakkels |
Varenummer | 804B |
EPD-nummer | |
GTIN | 07090041980464 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 23.06.2016 |
Oppdatert dato | 13.11.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 2 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Serveres |